Tapamme toimia

Sammon Takojat –ohjelmat, niin lyhyet kehittämispajat kuin pidemmät valmennukset, toteutetaan ainutlaatuisella tavalla. Olemme rakentaneet ne käytännön tarpeista. Se näkyy ja tuntuu myös toteutustavassamme.

Keskity arjen työhön

Vaikka valmennuksissa käytetään toki apuna erilaisia teorioita ja malleja, käsittelyn kohteena on aina työsi ja yrityksesi. Kantavana ideana on, että valmennukset auttavat sinua tekemään työtäsi paremmin ja loppupelissä saamaan aikaan suoria tuloksia.

Tyyliltään Sammon Takojat -ohjelma on rento. Koko ohjelman ajan keskiössä ovat osallistujat itse sekä heidän työnsä, eivät valmentajat. Osallistujia kannustetaan oma-aloitteisuuteen, verkostoitumiseen, aktiivisuuteen sekä oman työnsä kehittämiseen.

Valmennuspäivät järjestämme myös rennossa ympäristössä. Käytämme valmennuspaikkoina pääasiassa maaseutumatkailuyrityksiä. Pääset irrottautumaan niissä arjesta, sinulla on aikaa ajatella ja pystyt keskittymään toden teolla oppimiseen.

Sammon Takojien pitkiä, 1½ -2 vuotta kestäviä tuotekehittäjän erikoisammattitutkintoon valmentavia koulutusia on toteutettu jo 36 kertaa. Yli 600 yrittäjää ja kehittäjää on valmistunut vuodesta 2007 alkaen. Matkan varrella olemme oppineet, mikä toimii valmennuksissa ja mikä ei. Lähtiessäsi mukaan mihin hyvänsä valmennukseemme voit siis olla varma, että sisällöt vastaavat niihin tarpeisiin, joita yrittäjät kohtaavat arjen työssä.

Ota yhteyttä.