Palvelumme

Lyhyet pajat

Sammon Takojat kehittämispajat ovat yhden tai kahden päivän syventäviä valmennuksia tarkkaan rajatusta liiketoiminnan alueesta.

Kehittämispajassa sinulla on  aikaa keskittyä nimenomaan valitsemaasi kehityskohteeseen ammattiohjaajien ja ryhmän muiden oppijoiden tukemana.

Irrotamme sinut arkesi keskeltä, tuomme valmentajiemme osaamisen avuksesi ja varmistamme, että ulkoiset puitteet ovat kunnossa. Sinä tuot kehityshaasteesi ja varaat aikaa yrityksesi kehittämiseen. Jo yhden/kahden päivän aikana voidaan käynnistää merkittäviä muutoksia yrityksesi kehittämiseksi.

Valitse oma kehittämispakettisi

  • Tuotekehitys
  • Tuotteistaminen
  • Palvelumuotoilu
  • Brändin rakentaminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

”Sammon Takojat ovat täsmälääke liiketoiminnan kehittämiseen.”

Pitkät valmennukset

SAMMON TAKOJAT/ TKEAT (Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto)

Sammon Takojat -valmennuksen tavoitteena on auttaa keskittymään juuri sinun yrityksesi tai organisaatiosi tärkeisiin kehittämiskohteisiin. Valmennuksen aikana viet omaa kehittämisideaasi eteenpäin ja saat tueksi verkoston uusia innostavia ihmisiä.

Kehittämishaasteesi voi olla joko uuden tuotteen, palvelun taitoimintamallin kehittämistä. Valmennus soveltuu sekä yksittäisille kehittäjille että kehitystiimeille, jotka voivat olla joko samasta yrityksestä tai yhteistyöverkostosta.

Valmennus toteutetaan noin 1-2 vuoden vuoden pituisena oh­jelmana, joka sisältää sekä lähipäiviä että henkilökohtaista ohjausta. Samalla suoritat tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon.

Käy katsomassa tietoa alkavista ryhmistä!

 

SAMMON TAKOJAT/ TKEAT (osatutkinnot)

Sammon Takojat tuotekehitystyön osatutkinnoissa voit suorittaa yhden valinnaisen tutkinnon osan: palvelumuotoilu, tuotteistaminen tai brändin rakentaminen.  

Valmennus soveltuu sekä yksittäisille kehittäjille että kehitystiimeille, jotka voivat olla joko samasta yrityksestä tai yhteistyöverkostosta.

Valmennus toteutetaan noin ½ vuoden vuoden pituisena oh­jelmana, joka sisältää sekä lähipäiviä että henkilökohtaista ohjausta. Samalla suoritat tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon osatutkinnon (palvelumuotoilu, tuotteistaminen tai brändin rakentaminen).

Käy katsomassa tietoa alkavista ryhmistä!