Täsmälääke liiketoiminnan kehittämiseen

DSC_0443Sammon Takojat valmennuksessa kehität oman työsi kannalta keskeistä tuotetta, palvelua tai toimintamallia. Valmennuksesta saat tukea kehittämisprosessin läpivientiin ja sen johtamiseen. Opit kehittämään palvelujasi asiakaslähtöisesti, tuotteistamaan ne markkinoille ja rakentamaan asiakaskokemusta palvelumuotoilun keinoin.

Saat rohkeutta ottaa käyttöösi uusia välineitä ja menetelmiä sekä tehdä nopeita ja ketteriä kehittämisen kokeiluja. Opit työskentelemään kehittämistiimin jäsenenä ja hyödyntämään verkostoja. Valmennuksessa tärkeää on valmentava ja sparraava työskentely sekä osallistujien keskinäinen verkostoituminen.

Lue lisää Sammon Takojat ohjelmista täältä.

Katso alkavat ryhmät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *