”Valmennus sytytti todellisen kipinän itseni kehittämiseen ja elinikäiseen oppimiseen.”

_MG_2458
Timo Ovaskainen
Asuntamo Oy

”Lähdin mukaan valmennukseen uudistuakseni ja oppiakseni uutta. Lähtökohtana koulutuksen aloittaessani oli uusien palveluiden suunnittelu sekä nykyisten yrityksen palvelutuotteiden kehittäminen. Opintojen käynnistyttyä ymmärsin, että opintojen aikana on mahdollisuus pohtia asiaa täysin uudelta pohjalta. Oppisopimus tarjosi mahdollisuuden kehittyä edullisesti ja samalla kehittää omaa yritystäni.

Löysin valmennuksessa itselleni oivallisen tavan oppia. Luin enemmän kuin koskaan ja mitä parasta, pystyin kiinnittämään lukemani kehittämisprojektiini. Tutkinnon suorittaminen ei pysäyttänyt lukuintoa vaan nyt siitä on tullut ajan salliessa mieluisa tapa.

Valmennuksen aikana kehittämiskohde syventyi, vaihtui ja taas tarkentui. Opinnoissa käytettävät menetelmät ja työkalut innostivat asioiden syvälliseen pohdiskeluun ja olemassa olevien ajatusmallien rohkeaan kyseenalaistamiseen.

Sammon Takojissa eri alojen yrittäjät opiskelivat yhdessä, jolloin jokainen sai ajatuksiinsa useita näkökulmia. Oppiminen oli hauskaa ja yhteisöllistä mukavassa seurassa.

Tuotekehittäjän opintojen projektityö tarkentui olemassa olevan palveluprosessin kehittämiseen. Valinnan johdosta pääsin syventymään opintojen sisältöön. Nyt voin soveltaa opintoja ja materiaaleja oman yritykseni, palveluiden kehittämisessä tai asiakasprojektien toteuttamisessa.

Opin Sammon Takojissa, että laadukas oppiminen koostuu oppisen (education) lisäksi viihtymisestä hyvässä seurassa (edutainment), esteettisyydestä upeissa paikoissa (estetic) ja jossain ihan muualla (escapism). Sammon Takojat toteuttavat tätä koulutuksissaan.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *