Matkani Sammon Takojaksi

”Kun sain mahdollisuuden lähteä opiskelemaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa, niin ensin innostuin ja sitten iski pieni paniikki. Miten minä pärjäisin nuorten kanssa, kun omista opiskeluistani on jo vuosia aikaa. Halusin kuitenkin vielä uskaltautua mukaan ja avoimin mielin ottaa kaikesta uudesta oppia.

Sammon Takoja valmennuksessa oli hyvä ilmapiiri ja ihmiset vaikuttivat innostuneilta oppimistavasta. Tietyllä tavalla samanhenkistä porukkaa ja kaikilla halu saada lisää osaamista ja ”jotakin uutta” yritykselleen. Tutustuminen toisiin yrittäjiin ja opiskelu heidän kanssaan lisäsi myös mielenkiintoa koulutusta kohtaan. Minulle sopi hyvin, että lähipäivät pidettiin kauniissa maisemissa maatilamatkailupaikoissa, vaikkakin tiukan ohjelman puitteissa.

Kun opiskeluun oli varattu päivät torstaista lauantaihin, niin keskittyminen itse asiaan ja irrottautuminen omasta arjesta onnistui hyvin näin yrittäjälle. Muu maailma jää ulkopuolelle, kun takojat hioivat taitojaan. Illanvietot olivat muistorikkaita ja mukavassa seurassa venyivät usein yömyöhään omia ja toisten ideoita kehitellen. Margitin ja Arton hyvä huolenpito loi tuttuutta ja turvallisuutta ja lähipäiville mennessä tunsi aina olonsa tervetulleeksi. Tiedot ja taidot karttuivat ja rohkeus viedä eteenpäin omia tuotteita kasvoi koko ajan. Tutkinnon suorittaminen opintojen lopussa vähän pelotti, mutta sekin tuli suoritettua luontevasti osana prosessia. Opiskelu antoi paljon ja tunnen, että jatkossa pystyn hyvin hyödyntämään ja viemään käytäntöön saamiani oppeja. Yritystoimintaa helpottaa, kun ymmärtää tuotekehityksen merkityksen ja osaa prosessoida sen. Koulutuksesta sai myös tulevaisuutta ajatellen uusia yhteistyökumppaneita ja hyviä vinkkejä muilta yrittäjiltä.”

Suosittelen lämpimästi koulutusta.

– Liisa Toivonen, keksijä

Fascino Design

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *